Két legóparkos naplója

Ez a blog egy kis melléklet a www.legopark.gportal.hu -hoz! -Hírek a legóról/ legóparkról -Történetek -Kritikák By: Balint400 & Legozos

Friss topikok

Archívum

Legopark episode II. az ikrek támadása

2010.04.18. 11:34 Balint400

Sancapadmé és az álsztriptíztáncosnő hazafelé tartottak korruptsanra amiko földetértek: Heppy börzdéj  sancapadme! Peh hogy 5Kg C4-es volt a hajón és padmesancán kívül mindenki belehalt a robbanásba! Ezután padmesanca odament Bs szkájvókerhez hogy megtudakolja hogy szerinte jelezze-e ezt az esetet a korrupt rendőrségnek. Bs annyit mondott ha használod az erőd nagyobb lesz az Orgazmusod. Nemigen értette hogy mivan de végül dugak, ennyi mire számítottatok? dugtak. NEm kerdelek Dugtak  . Persze felcsinálta a csajt, me nem vót rajta óvszer mert ROHADT FEJLETT EZ A GALAXIS de az óvszert nem ismeri. Este megpóbálták megölni Padmesancát de Ben-indy és bs szkájvóker észrevette. Üldözni kezdék és a rádióban éppen a taxi zenéje ment szall az üldözés mégérdekesebb lett. Elkapták és ÉS nem történt semmi kideürlt hogy orvadász volt. Bevittéka  rendőrségre de egy  'deák' igazolványal megoldott a helyzetet és szabadult. Rájöttek hogy bajba vannak ezé bs és sancapadme elemtek a tatuinra és találkoztak C3-legóssal. Domitc lars a kertész elvette és megdugta bs annyát, meg C3-legóst, meg egy guminőt.  Kiderült hogy a halmozottan hártányos helyzetű iodegbajos kendős csicskalakók elrabolták és megdugták, és meghalt. Eközben Ben-indy elmet a KÁMÍNÓra ahol találkozott az ikrek hadsereggel Domitc-fett klónjaival. Rájött ben indy hogy ez akarta kinyirattatni padmesancát és uána eredt. Tehát Domitc-fett és fia Bálint-fett elmetek a  Musztáfarra ben idy utána ment ahol börtöbevágták, és elejtette a szappant és......  Eközben MEgérkezet a mustafarra Bs és bandája. Aztán bevágták őket si a börtönbe. Egy kloszeumba kellet harcolnia dögökkel ben-indynek, Bs szkájvókernek és Padmesancának. de olyan otromba hülye állatok voltak ezek hogy az se tudták hogy a kék háromszög nagyon elbaszott piros kör. Szl künnyű volt legyilkoni. MEgjöttek a jedájok segyíteni meg az ikrek sereg frogrijoda  vezetésével. A fő klón Commander Athos osztotta a droidokat meg a szörnyeket tyú tyú tyú... Aztán ilyen papírrepülőkkel utánna mentek a a gonosz Gróf Atidokunak. Aztán Lájtszébör harc vót. Bs végtagjait gyorsan aputálta hogy rohadna meg. Ben-indyvel is elbaszott rendesen elvagdosa az ereit. Az jött jodafrogri és azok is lájtszébörharcoltak. de elmenekült atidoku. Padmesanca és Bs szkájvóker összeházasodta ( dugás után ). 

folytatjuk....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legoparkosak.blog.hu/api/trackback/id/tr381931173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása