Két legóparkos naplója

Ez a blog egy kis melléklet a www.legopark.gportal.hu -hoz! -Hírek a legóról/ legóparkról -Történetek -Kritikák By: Balint400 & Legozos

Friss topikok

Archívum

legopark eisode III. A shitszar bosszúja

2010.04.23. 12:58 Balint400

Miután a klónok megnyerték a geognózisi csatát elindultak hogy megmentség Palpatinpetit. Ben-indy és bs skájvóker indultak hogy szarrálőjjék Cheezy griveus hajóját és hogy megmentsék palpatinpetit. Ben indy szóllot: meg kell menteni palpatinpetit. Azt most jön ilyen marhajó űrcsata éőnek meg bombáznak meg gyilkolnak meg torpedóznak meg ilyen extrém efektekkel feldúsított csatajelenet. Szóval a 2 jedáj nagy nehezen leszáll griveus cheezy hajójára és és és lekardozzák a droidokat. Oszt felmennek és talákoznak dokuati gróffal és kardoztak 1000 el és harc és harc. És lefejezték atidokut. sikerült megmentni palpatin petit menekültek de bezárták őket a zuhanybúra alá. És jöttek a gyilokdroidok meg R2-legozos is befutott. Kiengedék őket azt elkezdek lájtszébörözni de griveus cheezy elmenekült. utána kilőtték ahajót és elkezdek zuhanni azt felrobbant, szerecsére túlélték. Amiko visszaértek padmesanca elmondta bsskájvókernek hogy gyerekük lesz. Utána benindy elment ilyen hülye gödörbolygóra és az ottani kocsmába összfutott a griveus cheezyel, nagy kocsmai verekedés lett széttörték egymás hátána széket meg iylneek. A bunyó végén benindy megtalálta griveus cheezy holttestét. Egy sík részeg ember, Bálint a Bálint ölte meg. Yodafrogri elment kasíkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bolygóra és ott CsuviX ékkal harcolt a droidok eleln. Eközben bs rájött hogy palpatinpeti valajóában sidiuspeti éz ráküldött 4 jedájt de mind meghalt ezé úgy döntött bs hogy átáll a dárk szájdra. Ekkor kiadta sidiud peti a 66/6-os paracsot azt galaxisszerte lekazabolták a jedájokat  aklónok. Ekkor azt az utasítást adta sidius peti bsnek hogy menjen el a Puszta far-i buzibárba és ölje meg az összes buzit. Peh hogy benindy is homo volt szal pont ott piált ő is. Azt elkezdtek kardozni ziii zuuu. Azttán leugrottaka  lávafolyamra ahol lávaszörföltek és találkoztak Toa tahu val. Benindy kiugrott a partra azt aszonta bs: THIS IS HOMOSEXUAL PUSZTA FAR! azt átugrott de megszopta me levágta a lábit benindy. Ekko indy visszamnet  a buzibárba. Jah, és eközbe sidius peti kardozott frogriyodával és sidiuspeti nyert joda meg alhúzott a dadogós szektorba.  Sancapadme 2 gyereket szült: Domitc hercegnőszkájvókert és Bálint szkájvókert. 

VÉGE 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legoparkosak.blog.hu/api/trackback/id/tr181945235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása